suomi | english
Nevertex

Toiminnan filosofia

Toiminnan filosofia

Mietitkö, onko Nevertex oikea kumppani juuri sinun yrityksesi tai tuotemerkkisi asustevalmistajaksi? Tältä sivulta löydät kattavaa tietoa toimintamme periaatteista. Tutustu meihin tarkemmin ja tiedät, jaammeko samat arvot. Nevertex on kotimainen, joustava ja nopea vaateteollisuuden ammattilainen lähellä asiakasta.

Aidosti kotimainen


Nevertex Oy on aidosti kotimainen neulealan perheyritys, jossa sekä suunnittelu että tuotanto tapahtuvat Suomessa, paikallisten ammattilaisten käsissä. Kokemusta alalta on kertynyt jo vuodesta 1986 alkaen.

Oman tuotesarjojen tuotteillemme on myönnetty avainlippu.

Tuotteidemme koko valmistuskaari tapahtuu Keski-Pohjanmaalla Yli-Ullavan toimitiloissa. Kotimaisuus takaa laadukkaan ja vastuullisen työn jäljen. Kotimainen valmistaja takaa nopean reagoinnin asiakkaan tarpeisiin sekä nopeat ja säännölliset toimitukset. Nevertex on lähellä asiakastaan.

Vastuullinen


Painotamme toiminnassamme vastuullisuutta. Valmistamme neuleasusteet testatuista, turvallisista ja sertifioiduista materiaaleista. Materiaalit ovat peräisin eurooppalaisilta teollisuuslankojen toimittajilta. Toiminnasta syntyvän leikkuujätteen kierrätämme uudelleen käytettäväksi esimerkiksi öljyntorjuntamattojen valmistukseen.

Merinovillan tilaamme aina mulesointivapaana. Mulesointi menetelmänä ei liity käytettyyn lankaan tai villaan, vaan lampaan kohteluun ennen villan keruuta.

Mulesing on yleisimmin Australiassa käytetty merinolampaille tehtävä kirurginen toimenpide, jossa lampaan peräaukon ympäriltä poistetaan ihoa. Syntyvä arpikudos vähentää huomattavasti loiskärpästen munimista ja kärpäsentoukkien aiheuttamaa kivuliasta sairautta. Menetelmää on kritisoitu voimakkaasti eläinsuojelullisesta näkökulmasta. Menetelmän vastustajien mielestä hygieenisillä keinoilla ja oikeilla kasvatusmenetelmillä loiskärpästen aiheuttamat vahingot voidaan estää.

Alempaa löydät Nevertexin vastuullisuusohjelman kokonaisuudessaan.

Joustava ja nopea


Nevertexin tuotanto ei ole massatuotantoa. Tuotantomallimme mahdollistaa pienemmät räätälöidyt tuotesarjat joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan. Täydennystilaukset ja lisätilaukset onnistuvat nopeasti ja joustavasti. Tarjolla on myös laaja värivalikoima, materiaalivalikoima, kokovalikoima ja apua tuote- ja tuotantosuunnitteluun.

Talon oma suunnittelija mahdollistaa mallien nopean muokkaamisen ja sen myötä nopean ja joustavan tilaus-toimitus -ketjun. Valmiit tuotteet viimeistellään hyllytysvalmiiksi kauppoihin tai käyttövalmiiksi yritysasiakkaille. Valmistamme sekä pieniä että suuria sarjoja jälleenmyyjille, liikelahjataloille ja yrityksille.

Vaateteollisuuden ammattilainen


Vaikka Nevertexin tuotanto ei ole massatuotantoa, se on tehokasta ja ripeää teollista vaatetuotantoa. Nevertexin asiakkaan ei tarvitse olla vaateteollisuuden asiantuntija – visio tuotteesta riittää. Nevertex tuottaa asiakkaan visiosta valmiin, laadukkaan, vaateteollisuuden standardien mukaisen ratkaisun. Uskomme siihen. että asiakas arvostaa vaateteollisuuden osaajaa, joka pystyy sanoa ”näin se pitää tehdä.”

Valmistamme tuotteita uusimmilla tietokoneohjatuilla neulekoneilla ja ohjelmistoilla. Nykyaikaisten neulekoneiden ansiosta voimme tehdä asusteisiimme useita erityyppisiä neuloksia, eri kuoseilla värikartan väreistä. Voimme valmistaa neuleasusteita muotoon neulomalla tai saumattomina.

Nevertex valmistaa neuleasusteita nykyaikaisella, laadukkaalla teollisuustuotannolla, mutta läpinäkyvästi, ihmisläheisesti ja juuriinsa tukeutuen.

Lähellä asiakasta


Nevertexin tuotanto on automatisoitua, asiakaspalvelu ei. Uskomme, että asiakkaamme arvostaa Nevertexin poikkeuksellista palveluosaamista ja palveluhalukkuutta: hyvää kommunikointia, hyvää yhteydenpitoa asiakkaaseen ja huolenpitoa asiakkaan tuotantokapasiteetista.

Nevertex on teollinen valmistaja, joka arvostaa perinteisiä arvoja ja tarjoaa siksi mahdollisuuden aitoon, välittömään, henkilökohtaiseen vuorovaikutukseen.

Asiakaslupauksemme


Nevertex valmistaa tuotemerkillesi neuleasusteet kuten pipot vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti Suomessa. Me tiedetään, miten se tehdään. Me neuvotaan ja me neulotaan.


Nevertex Faktat


  • Aidosti kotimainen
  • 30 vuoden kokemus
  • Koko valmistusprosessi omassa tehtaassa
  • Vastuullinen toiminta
  • Raaka-aineiden ja tuotteiden korkea laatu
  • Oma suunnittelija
  • Nopea ja joustava tilaus ja toimitus
  • Yksilöllinen palvelu

Nevertexin vastuullisuusohjelma


1

Vastuu ympäristöstä

Kannamme vastuuta meille rakkaasta ympäristöstä. Nevertexin toimitilat sijaitsevat luonnonkauniin Rahkosen harjun kupeessa pohjavesialueella, jossa toiminta on valvottua ja rajoitettua. Sijainti soveltuu hyvin vaateteollisuudelle, kun toiminta on loppuun saakka mietittyä.
2

Sertifioidut raaka-aineet

Ostamme ainoastaan sertifioituja raaka-aineita eurooppalaisilta teollisuuslankojen toimittajilta. Kierrätämme toiminnasta syntyvän leikkuujätteen edelleen käytettäväksi esimerkiksi öljyntorjuntamattojen valmistukseen. Kaiken mahdollisen pientarvikkeen pyrimme ostamaan Suomesta, suosien paikallisia toimittajia.
3

Ympäristöhaittojen minimointi

Minimoimme ympäristöhaittoja olemalla säästeliäitä. Emme haaskaa turhaan raaka-aineita, energiaa tai vettä. Kaikkien näiden käyttö on harkittua ja tarveperustaista. Neuloksen viimeistely tehdään höyryttämällä, eikä esimerkiksi pesemällä, jolloin säästetään huomattavasti vettä.

4

Lait ja asetukset

Pidämme huolen, että toimintamme on Suomen lakien ja asetusten mukaista, henkilökunnalle maksetaan tekstiili- ja vaatetusteollisuuden mukaista palkkaa lomaoikeuksineen, työolot ovat hyvät ja yrityksellä on voimassa olevat sopimukset eläkevakuutusyhtiön, vakuutusyhtiön sekä työterveyshuollon kanssa.
5

Taloudellinen vastuu

Kannamme taloudellista vastuuta noudattamalla hyvää hallinnointitapaa ja pyrkimällä toiminnassa kannattavaan liiketoimintaan. Ilman hyvää taloudenhoitoa yrityksen olemassaolo ei olisi turvattu, eikä näin ollen se pystyisi huolehtimaan myöskään työntekijöistään tai ympäristöstään.
6

Kannattavasti ja vastuullisesti

Uskomme, että vaateteollisuuden on mahdollista toimia Suomessa kannattavasti ja vastuullisesti - nyt ja tulevaisuudessa. Maksamme mielellämme verot Suomeen ja haluamme olla mukana kehittämässä kestävää kotimaista vaateteollisuutta.

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*