Nevertex

Wjarm® – aikaa ja käyttöä kestävät design neuleasusteet


Nevertexin oma brändi Wjarm® on lämmin ystäväsi. Päätimme neuloa yhteen vastuullisuuden, eleganssin ja mukavuuden. Syntyi Wjarm® – ympäristöä rakastavien ihmisten lämmin neuleystävä. Wjarm®-neuletuotteet on tehty kestämään katseita ja käyttöä vuosia, sillä vain kestävä neuleasuste voi olla ympäristöystävällinen.


Vastuullinen


Wjarmin pehmeä ydin on toimintaamme ohjaava vastuullisuus. Kaikki Wjarm®-neuleasusteiden päästöt hyvitetään koko elinkaaren ajalta. Olemme huomioineet ympäristöystävällisyyden tuotannon jokaisessa vaiheessa materiaaleista postitukseen. Käytämme vain sertifioitua ja kestävän kehityksen periaatteilla tuotettuja lankoja. Tuotantomme toimii uusiutuvalla energialla ja suunnittelemme neuletuotteemme niin, että niistä syntyy minimaalisen vähän leikkuujätettä – jonka senkin kierrätämme.

Elegantti


Wjarm®-neuletuotteet sopivat niin vapaalle kuin tärkeään tapaamiseenkin. Wjarm®-neuleasusteiden suunnittelun lähtökohta on iätön design, joka kestää katseita ja käyttöä vuosia. Me uskomme, että jokaisella on oikeus pukeutua haluamallaan tavalla mukavasti ja lämpimästi, tippaakaan tyylikkyydestä tai hyvistä tavoista tinkimättä.


Mukava


Mikään ei tunnu paremmalta päällä kuin lämmin, vastuullisesti tuotettu merinovilla. Kun sinulla on lämmin ja mukava olla, elämä tuntuu aina vähän paremmalta. Missä tahansa kuljetkin ja mitä tahansa teetkin, pidä mukana lämmin neuleystäväsi. Se pitää huolta sinusta ja valitsemalla Wjarm®in sinä pidät huolta luonnosta.

Valmistettu Nevertexillä Yli-Ullavassa


Wjarm® -neuletuotteet suunnittelee ja valmistaa Nevertex Suomessa, Yli-Ullavan kylässä. Yrityksen omistaa Kinnusen perhe ja tuotteita valmistaa 30 hengen kokenut neuletiimi.

Wjarm® -neuletuotteet löydät brändin omasta verkkokaupasta:

www.wjarm.com

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*