suomi | english
Nevertex

Nevertexin pipot ja myssyt lämmittävät päätä ja mieltä

Nevertexin pipot ja myssyt lämmittävät päätä ja mieltä

Nevertexin päätuote on asiakkaillemme räätälöityinä tuotesarjoina valmistetut neulepipot. Tuotantomallimme ansiosta valmistamme myös pienemmät räätälöidyt tuotesarjat joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan. Tällä toimintamallilla olemme voittaneet usean yrityksen ja pipoja myyvän vaatemerkin luottamuksen.

Nevertexin pipot valmistetaan korkea-laatuisista ja vastuullisesti tuotetuista materiaaleista.

Kotimaassa valmistetut pipomme sopivat kaiken ikäisille vauvasta vaariin. Valmistamme tilauksesta muun muassa merinovillapipot, lasten ja vauvojen pipot, pintakuviolliset neulepipot, beanie-pipot, kommandopipot, hiihtopipot ja puuvillapipot. Tänä päivänä merinovilla on erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta kysytyin materiaalimme.

Lisäksi valmistamme pipoja liikelahjoiksi yrityksille ja yhdistyksille. Omaa tuotantoamme edustaa Tuohimäki-tuotesarja, joka on kuluttajille tarjolla hyvin varustelluissa vaatemyymälöissä ja marketeissa.

Millaisen pipon Nevertexiltä saa?


Pipo voi olla malliltaan lähes millainen vain. Se voi olla suora, taitteella tai ilman. Se voi olla korkeudeltaan matala tai pitkä, muodoltaan monihaarainen tai hiippa.

Perinteisten mallien lisäksi pipo voi olla korvaläpällinen, nauhallinen tai korvamuotoiltu. Suunnittelumme ja tuotantomme pysyvät paitsi teknisten vaatimusten myös muodin mukana.

Pipot tupsulla tai ilman - meiltä onnistuu.
Pipot tupsulla tai ilman - meiltä onnistuu.

Kaikki valmistettavat pipomallit ovat muokattavissa tupsulliseksi tai tupsuttomiksi. Persoonallisia tupsuja on tarjolla lukuisia erilaisia.

Meillä on kattava värivalikoima, josta voit valita mieleisen väriyhdistelmän pipolle. Värikartastamme löydät kauneimmat pastelllisävyt ja kirkkaimmat perusvärit.

Tärkeintä sinun on tietää tämä: Nevertexiltä saat juuri sinun visiosi mukaisen, omalle tuotemerkillesi sopivan pipon.

Nevertexin asiakkaana sinun ei tarvitse olla vaateteollisuuden asiantuntija – visio tuotteesta riittää. Nevertex voi tuottaa visiostasi valmiin, laadukkaan, vaateteollisuuden standardien mukaisen ratkaisun. Valitse Nevertex, jos arvostat vaateteollisuuden osaajaa, joka sanoo sinulle ”näin se pitää tehdä.”

Ota yhteyttä – Me neuvotaan ja neulotaan!

Merinovillasta valmistettu pipo on eettinen ja lämmin valinta


Merinovillapipo on lämmin valinta talven pakkaskeleille. Merinovillasta valmistettu pipo siirtää kosteuden pois iholta, on konepestävä, lämmin ja miellyttävän pehmeä. Nevertexin käyttämä merinovilla on mulesointivapaata villaa. Se takaa, ettei lampaita ole vahingoitettu keräyksen yhteydessä.

Asiakkaamme kysyvät meiltä usein merinovillan mulesoinnista. Merinovilla jota käytämme, on ökotex-sertifioitua. Ökotex-sertifikaatti ei koske mulesointia. Mulesointivapaudesta ei ole saatavilla sertifikaattia lainkaan, sillä se ei ole sertifikaatin alainen asia. Varmistamme merinovillan mulesointivapauden laskulla näkyvästä merkinnästä. Toiminnan filosofia -sivultamme löydät lisätietoa mulesoinnista.

Merinovillapipojen tuotannossa on runsaasti vaihtoehtoja väreissä, kuoseissa ja neuloksissa.

Merinovillapipo on lämmin valinta talven pakkaskeleille.
Merinovillapipo on lämmin valinta talven pakkaskeleille.

Lasten pipot suloisissa väreissä ja kuoseissa


Etsitkö kotimaisia ja lämpimiä lasten pipoja eri vuodenaikoihin? Haluaisitko kenties valmistaa sellaisia tuotemerkilläsi myytäväksi? Valmistamme korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja pipoja ja myssyjä vauvoille, alle kouluikäsille ja vähän varttuneemmille lapsille.

On erityisen tärkeää että lasten pipo on lämmin. Pipon tulisi istua tiiviisti päässä niin että korvat peittyvät, ettei tuuli pääse korviin. Lämmin vuori takaa että pää pysyy lämpimänä vauhdikkaissa leikeissä. Lasten pipoissa voi olla päälaella heijastinlenkki tai korvilla läpät ja nauhat, vaikka niitä kysytään nykyään harvemmin.

Lasten pipoissa on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja materiaaleissa, väreissä, kuoseissa ja neuloksessa. Lasten pipojen pintamateriaalit, vuorimateriaalit ja tuulensuojat suunnittelemme ja valitsemme aina käyttäjät ja käyttötarkoitus huomioiden.

Iloiset pipot suloisille lapsille.
Iloiset pipot suloisille lapsille.

Pintakuosilliset neulepipot tuovat elävyyttä


Neulepipoihin on valittavana erilaisia neulospintoja ja kuoseja. Neulepinta voi olla perinteistä palmikkoa, suloista helmineuletta, vauhdikasta ruudukkoa tai jotain muuta. Neuloksella saa yksiväriseen pipoon elävyyttä ja persoonallisuutta.

Voimme valmistaa pintakuosillisia pipoja myös muotoon neulomalla tai saumattomina. Erilaiset neulospinnat tehdään koneneulontana viimeisintä teknologiaa hyödyntämällä.

Kommandopipo suojaa niskaa ja korvia


Kommandopipot eli alushuput ovat suosittuja erityisesti teollisuusaloilla ja rakennustyömailla, mutta myös lasten ulkopukeutumisessa. Pipon alla käytettävä kommandopipo suojaa niskaa ja korvia tehokkaasti kylmältä tuulelta ja pakkaselta.

Lasten pukeutumisen yhteydessä puhutaan usein myös kypärämyssystä, joka on sellaisenaan riittävän lämmin asuste pipon tilalle kovillakin pakkasilla. Lue lisää kypärämyssyistä.

Kotimaiset kommandopipomme on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista. Jos mallistostamme ei löydy juuri etsimääsi kommandopipoa, suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen pipo.

Hiihtopipo pitää pään lämpimänä kovassakin vauhdissa


Hyvin neulottu hiihtopipo pitää pään lämpimänä kovassakin vauhdissa. Lämmin ja hiostamaton hiihtopipo tekee hiihtokokemuksesta miellyttävän.

Napakasti istuvasta hiihtopiposta ei vuoda korviin kylmää ilmaa hiihtolenkillä. Meiltä on saatavana perinteisen hiihtopipomallin lisäksi korvia suojaavia hiihtopipoja.

Hiihtopipo voi olla joko muotoiltu korvia suojaavaksi tai vuorin ja pinnan väliin on tehty tuulisuoja. Usein hiihtopipossa on molemmat ominaisuudet eli korvamuotoilu ja tuulisuoja. Nevertexiltä kysytään erityisen paljon tuulisuojallisia hiihtopipoja.

Kattavasta värivalikoimasta voit valita värin ja kuosin, jolla kiinnität varmasti muiden hiihtäjien huomion ladulla!

Beanie-pipo on rento ja tyylikäs valinta


Beanie-pipot ovat rento vaihtoehto pään lämpimänä pitämiseen. Pidempi pipomalli on käytännöllinen mutta silti tyylikäs niin miehille kuin naisillekin.

Valmistamme monipuolisesti erimallisia beanie-pipoja, monessa herkullisessa värissä. Suunnitellaan yhdessä toiveidesi mukainen beaniepipo.

Puuvillapipo sopii aikuisille ja lapsille


Puuvillapipot ovat suosittuja niiden miellyttävän ja kestävän materiaalin vuoksi. Puuvillasta valmistettu pipo kestää kovaa käyttöä ja konepesua, on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen päässä.

Värikarttamme on laaja, joten löydämme varmasti sinua miellyttävän värin tai väriyhdistelmän räätälöidylle puuvillapipollesi.

Valmistamme myös joustavasta puuvillatrikoosta pipoja. Käytämme puuvillatrikoota paljon lasten alushuppujen vuorimateriaalina. Puuvillatrikoomme tulee kotimaiselta toimittajalta.

Miten syntyy laadukas pipo?


Laadukas pipo on monen tekijän summa. Lopulliseen tuotteeseen vaikuttavat pipon materiaali, neulos ja pintakuosi, jotka suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan kanssa aina viimeistä ommelta ja taitosta myöten.

Käytämme aina laadukkaita ja turvallisia materiaaleja kaikkien pipojemme valmistuksessa. Pipojen materiaalivalikoima on todella laaja.

Nevertexin käyttämät materiaalit


  • Merinovilla. Merinovillalla valmistetaan lampaan villasta ja sillä on paljon hyviä ominaisuuksia. Se on pehmeää ja lämmin. Se siirtää tehokkaasti iholta kosteutta, joten se on suosittu materiaali ulkourheilulajeissa. Käyttämämme merinovilla on sertifioitua, mulesointivapaata merinovillaa, eli lampaita ei ole vahingoitettu villan keräämisen yhteydessä. Eniten käytämme konepestävää merinovilla, mutta saatavilla on myös Blusign-sertifioitua merinovillaa, joka vaatii käsin pesun.
  • Mohair. Mohairkuitu valmistetaan angoravuohen villasta. Mohair on kuohkea, keveä ja ylellinen materiaali. Mohairlangoissa on useimmiten mukana myös muita kuituja, kuten merinovillaa ja polyamidia antamassa langalle rakennetta ja kestävyyttä. Mohair on pörheä ja pehmeä kuitu,josta saadaan ilmavia ilmavia neuleita.
  • Puuvilla. Pipo voidaan valmistaa puuvillasta kokonaan tai vaihtoehtoisesti pelkästään pipon vuori voi olla puuvillaa. Puuvillapipo on konepestävä, kestävä, pehmeä ja miellyttävä tuntuinen iholla.
  • Proline-tuulisuoja. Proline-tuulisuoja on tuulenpitävä ja hengittävä materiaali, joka on laminoitua, joustavaa polyesterineulosta. Sitä voidaan käyttää kaikissa vuorillisissa pipoissa välivuorena.
  • FinnFill. FinnFill on polyesterineulosta, jota käytetään useimmiten vuorillisissa hupuissa ja korvamuotopipoissa lämmittävänä välivuorena.

Laadukkaan pipon neulos ja muut ominaisuudet


Pipot valmistetaan uusimmilla tietokoneohjatuilla neulekoneilla ja ohjelmistoilla. Neulekoneiden ansiosta pipon pinta voi olla kirjo-, koho-, resori-, vako- tai palmikkoneulosta.

Pipon neulos voi olla napakasti päässä pysyvää tai joustavaa mutta ryhdikästä, pehmeästi laskeutuvaa ja rentoa neulosta tai muhkeaa ja lämmintä palmikkoneulosta, siistiä ja värikästä jacquard-neulosta. Meidän tehtävämme on toteuttaa sinun visiosi.

Kuosivaihtoehdoissa voit vapauttaa mielikuvituksesi ja valita pipoon eripaksuisia raitoja tai muita kuvioita. Pipo voi olla monivärinen, meleerattu tai yksivärinen.

Pipoon voi halutessaan saada persoonallista ilmettä asiakkaan omalla logomerkillä.

Logomerkki voi olla päälle ommeltava etumerkki, saumamerkki tai reunanylimerkki.

Huomioithan, että emme suunnittele logomerkkejä tuotteisiin, vaan asiakkaan tulee teetättää logomerkit erikseen ja toimittaa ne meille kiinnitettäväksi pipon valmistuksen yhteydessä. Tässäkin asiassa neuvomme asiakasta.

Me valmistamme tuotemerkillesi pipot vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti täysin kotimaisena käsityönä. Ota yhteyttä - Me neuvotaan ja neulotaan!

Räätälöidysti yrityksille

Räätälöidysti yrityksille

Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*