suomi | english
Nevertex

Kypärämyssyt pienempiin ja isompiinkin päihin

Kypärämyssyt pienempiin ja isompiinkin päihin

Kypärämyssy eli huppu on suosittu neuletuote erityisesti lasten ja vauvojen ulkopukeutumisessa, mutta myös aikuisten keskuudessa. Kypärämyssy pysyy napakasti päässä vauhdikkaammassakin menossa. Se lämmittää korvia pakkasilla ja estää kylmän tuulen pääsyn niskaan.

Neulomme kypärämyssyjä samoista materiaaleista, joita perinteisimmissäkin pipoissa käytämme. Yleisimmin käytetyt materiaalit ovat merinovilla ja luomupuuvilla. Käyttämämme langat ovat laadukkaita ja turvallisia käyttää. Tilaamme esimerkiksi merinovillaisten tuotteidemme valmistusta varten kaikki langat mulesing free -laatuna.

Laajan värikartan ansiosta voimme neuloa kypärämyssystä yksivärisen tai monen värin yhdistelmän. Kuoseja on valittavana lukematon määrä. Miten olisi pirteitä palloja, vauhdikkaita raitoja tai herkkiä lumihiutaleita? Kaikki kypärämyssyt on saatavana tupsulla tai ilman.

Kypärämyssy pysyy napakasti päässä vauhdikkaammassakin menossa.
Kypärämyssy pysyy napakasti päässä vauhdikkaammassakin menossa.

Kaipaako vaatemerkkisi tai yrityksesi kotimaista, laadukasta ja lämmintä kypärämyssyä vauvalle, lapsille tai aikuisille?

Me valmistamme kypärämyssyt vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti täysin kotimaisena käsityönä. Ota yhteyttä – me neuvotaan ja neulotaan!

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*