suomi | english
TuohimäkiNevertex
Tuohimäki

Tuohimäki

Tuohimäki

Tuohimäki on Nevertexin omaa tuotantoa edustava tuotesarja kuluttajamyyntiin. Tilaa Tuohimäki-kuvasto sivun lomakkeesta!

Inspiraationamme on kotimaan puhdas luonto. Tienviittanamme parhaat suomalaiset perinteet vastuullisuus, kestävyys, tehokkuus ja laatu. Näistä sytykkeistä syntyy lämmin, tyylikäs ja käytännöllinen neuleasuste. Tuohimäki.

Tuohimäki-mallisto on tarjolla sen jälleenmyynnistä kiinnostuneille myymälöille ja verkkokaupoille. Kuluttajien saatavilla Tuohimäki on hyvin varustelluissa vaatemyymälöissä ja marketeissa kautta maan.

Tuohimäki on saanut nimensä Ullavassa sijaitsevan Neverbackan kylän mukaan. Ennen kylän nimi oli Näferbacka, joka on ruotsista käännettynä Tuohimäki. Neverbackassa sijaitsevat Nevertexin toimitilat ja siellä valmistuvat Tuohimäen tuotteet täysin kotimaisena tuotantona. Tällä tuotteella on juuret syvällä Suomessa.

Tuohimäen tuotteet valmistuvat täysin kotimaisena tuotantona Neverbackassa, Ullavassa.


Tuohimäki on Nevertexin omaa tuotantoa edustava tuotesarja kuluttajamyyntiin.
Tuohimäki on Nevertexin omaa tuotantoa edustava tuotesarja kuluttajamyyntiin.


Tuohimäki on puhdasta kotimaista laatua


Laadukas ja käytännöllinen mallistomme sisältää laajan kirjon erilaisia neuletuotteita aikuisille ja lapsille – pipoja, lapasia, sormikkaita, kaulahuivia, kaulureita ja kypärämyssyjä.

Keväisin ja syksyisin mallistoon on tarjolla uusia ja ajankohtaisia tuotteita, mutta uutuuksien rinnalla jatkavat myös tutut ajattomat klassikot. Mallistossa on tarjolla sesongin trendivärejä, mutta myös klassisia perusvärejä.

Tuohimäen suunnittelu ja tuotanto ovat täysin suomalaista työtä.

Tuohimäen suunnittelu ja tuotanto ovat täysin suomalaista työtä.
Tuohimäen suunnittelu ja tuotanto ovat täysin suomalaista työtä.

Valmistamme Tuohimäen neuleasusteet testatuista, turvallisista ja sertifioiduista materiaaleista. Materiaalit ovat peräisin eurooppalaisilta teollisuuslankojen toimittajilta.

Tuohimäki-tuotteille on myönnetty avainlippu. Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen tai palvelun suomalaisesta alkuperästä. Painotamme toiminnassamme kotimaisuutta ja vastuullisuutta. Ne takaavat toimintamme laadun ja kestävyyden.

Oletko sinä kiinnostunut tarjoamaan kuluttajille kotimaisia, tyylikkäitä ja käytännöllisiä neuleasusteita? Jos olet kiinnostunut tuotesarjan jälleenmyynnistä, tilaa Tuohimäki-kuvasto alla olevasta lomakkeesta.

Vaateteollisuuden ammattilaisena me tiedämme, mitä asiakkaamme ja kuluttajat tarvitsevat. Ota yhteyttä – me neuvotaan ja neulotaan!

Lämmin, tyylikäs ja
käytännöllinen
Tilaa Tuohimäki-kuvasto

Tilaa Tuohimäki-kuvasto

Oletko kiinnostunut Tuohimäki-mallistomme jälleenmyynnistä?
Tutustu kuvastoomme ja ota yhteyttä!

Sähköpostiosoite*Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*