suomi | english
Nevertex

Lämpimät ja tyylikkäät kaulahuivit

Lämpimät ja tyylikkäät kaulahuivit

Kaulahuivit ovat käytännöllisiä ja trendikkäitä neuleasusteita. Kaunis huivi lämmittää kaulan lisäksi myös mieltä. Se toimii tyylikkäänä asusteena pukeutumisessa ja ison huivin voi heittää tarvittaessa pään yli hupuksi.

Nevertexin kaulahuivit valmistetaan yleisimmin merinovillasta. Merinovilla on lämmin ja joustava materiaali. Se on erityisesti paljon ulkoilevien suosiossa ja on konepesun kestävää.

Kaulahuivit moneen makuun ja tyyliin


Valmistamme yrityksille ja vaatemerkeille kaulahuiveja laidasta laitaan. Jos mallistostamme ei löydy mieleistäsi kaulahuivia, suunnitellaan yhdessä teille uniikki kaulahuivi, joka hurmaa kaikki vastaantulijat.

Neulomme kaulahuiveja teollisena tuotantona myös liikelahjoiksi.

Kaulahuiviin saa persoonallista ilmettä asiakkaan omalla logomerkillä. Logomerkki voi olla päälle ommeltava etumerkki, saumamerkki tai reunanylimerkki.

Opastamme asiakkaitamme neuleasusteiden merkkauksessa, mutta huomioithan, että emme suunnittele logomerkkejä tuotteisiin tai paina niitä itse. Asiakkaan tulee ostaa logojen suunnittelupalvelu ja painatus erikseen. Logomerkkien suunnittelua ja painatusta varten ohjaamme asiakkaamme tuntemiemme luotettavien alihankkijoiden puheille.

Valmistamme yrityksille ja vaatemerkeille kaulahuiveja laidasta laitaan.
Valmistamme yrityksille ja vaatemerkeille kaulahuiveja laidasta laitaan.

Kuten pipoissakin, myös kaulahuiveissa voimme valmistaa toiveidesi mukaan erilaisia neulospintoja ja kuoseja. Neulepinta voi olla perinteistä palmikkoa, suloista helmineuletta, vauhdikasta ruudukkoa tai jotain muuta. Neuloksella saa yksiväriseen kaulahuiviin elävyyttä ja persoonallisuutta.

Laajan värikartan, kattavan materiaalivalikoiman ja kuosien ansiosta voimme tehdä lähes millaisen kaulahuivin tahansa.

Tuotantomallimme mahdollistaa myös pienemmät, räätälöidyt teollisen tuotannon tuotesarjat joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan.

Sinun ei tarvitse olla vaateteollisuuden asiantuntija saadaksesi tuotemerkillesi tai yrityksellesi juuri sellaisen kaulahuivin kuin haluat. Riittää että otat yhteyttä meihin.

Me valmistamme tuotemerkillesi kaulahuivit vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti täysin kotimaisena työnä. Ota yhteyttä - Me neuvotaan ja neulotaan.

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*