suomi | english
Nevertex

Lämpimän laadukkaat kaulurit

Lämpimän laadukkaat kaulurit

Kauluri on varma valinta pakkasten paukkuessa. Kauluri suojaa tehokkaasti niskaa, kaulaa ja rintakehää kylmältä. Se pysyy hyvin paikoillaan ja sen saa kätevästi piiloon takin alle.

Lasten ulkopukeutumisessa kauluri on parhaista parhain valinta. Mutta myös aikuisten kannattaa pukeutua kauluriin. Kaulurit pääsevät oikeuksiinsa erityisesti rakennustyömailla, teollisuusalalla ja ulkoliikuntaa harrastaessa.

Luonnonmateriaaleista valmistetut kaulurit ovat suosittuja, koska ne eivät kutise. Merinovillasta valmistettu kauluri on lämmin, pehmeä ja joustava. Merinovilla siirtää kosteuden pois iholta, pitäen samalla käyttäjänsä lämpimänä.

Tilaamme merinovillaisten tuotteidemme valmistusta varten kaikki langat mulesing free -laatuna. Luomupuuvillasta valmistettu kauluri kestää kovaa käyttöä ja on helppo pestä. Se tuntuu mukavalta iholla ja se sopii hyvin villa-allergisille.

Nevertexiltä kaulurit moneen käyttöön


Nevertex valmistaa kaulurit tehokkaasti ja ripeästi teollisena vaatetuotantona. Tuotantomme on automatisoitua, mutta asiakaspalvelumme ei.

Olemme palveleva, joustava ja nopea valmistaja. Tuotantomallimme mahdollistaa pienemmät räätälöidyt tuotesarjat joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan. Täydennystilaukset ja lisätilaukset onnistuvat nopeasti. Tarjolla on myös laaja kokovalikoima ja apua tuote- ja tuotantosuunnitteluun.

Tällä toimintamallillamme olemme voittaneet monen vaatemerkin ja monen ulkotyöhön vaatteita tarvitsevan yrityksen luottamuksen.

Kaulureita on saatavana erikokoisina ja lukemattomissa eri väreissä puuvillasta tai merinovillasta valmistettuna. Jos mallistostamme ei löydy sinulle sopivaa kauluria, suunnitellaan teille yhdessä räätälöity kaulurimalli.

Me valmistamme tuotemerkillesi kaulurit vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti täysin kotimaisena työnä. Ota yhteyttä – me neuvotaan ja neulotaan.

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*