suomi | english
Nevertex

Sormikkaat lämmittävät keväällä ja syksyllä

Sormikkaat lämmittävät keväällä ja syksyllä

Sormikkaat lämmittävät käsiä tekemättä niistä kömpelöitä. Valmistamme lämpimiä ja laadukkaita sormikkaita lapsille ja aikuisille.

Lasten sormikkaat ovat hyvä valinta kevään ja syksyn leikkeihin. Sormikkaat tuovat lisälämmitystä lapasien ja kurahanskojen alle. Aikuisilla lämpimät ja tyylikkäät sormikkaat täydentävät asukokonaisuutta ja sopivat sorminäppäryyttä vaativaan työskentelyyn.

Nevertex valmistaa laadukkaat sormikkaat teollisena vaatetuotantona Suomessa Yli-Ullavan tehtaallaan Keski-Pohjanmaalla.

Vahvuutemme on valmistaa sormikkaat ja muutkin neuleasusteet asiakkaillemme räätälöityinä tuotesarjoina joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan. Meiltä saat tuotemerkillesi sopivat sormikkaat kuluttajamyyntiin tai lämmittäväksi liikelahjaksi.

Nevertexin sormikkaat ovat laadukas ja vastuullinen valinta


Nevertex tuottaa asiakkaan visiosta valmiin, laadukkaan, vaateteollisuuden standardien mukaisen ratkaisun sormikkaiden valmistukseen.

Valmistamme sormikkaita samoista materiaaleista kuin lapasia, eli luomupuuvillasta ja merinovillasta. Kattava värivalikoima mahdollistaa mitä persoonallisimmat sormikkaat.

Vahvuutemme on valmistaa sormikkaat ja muutkin neuleasusteet asiakkaillemme räätälöityinä tuotesarjoina joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan.
Vahvuutemme on valmistaa sormikkaat ja muutkin neuleasusteet asiakkaillemme räätälöityinä tuotesarjoina joustavasti, nopeasti ja kohtuulliseen hintaan.

Yksinkertaiset ja kätevät puuvillasormikkaat ovat hyvä ja arkea helpottava lisä vaatemyymälöiden asustevalikoimaan.

Merinovilla puolestaan kiinnostaa enenevässä määrin myös sormikkaiden materiaalina. Merinovillaiset sormikkaat ovat erinomainen idea liikelahjaksi tai oiva valinta vaatemyymälään ja verkkokaupan tuotevalikoimaan.

Sinun ei tarvitse olla vaateteollisuuden asiantuntija. Riittää että sinulla on visio siitä, millaiset sormikkaat tuotemerkillesi haluaisit. Me valmistamme toiveidesi mukaiset sormikkaat vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti täysin kotimaisena työnä. Ota yhteyttä – me neuvotaan ja neulotaan.

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*