suomi | english
Nevertex

Lapaset lapsille ja aikuisille

Lapaset lapsille ja aikuisille

Nevertexin lapaset sopivat kaikkiin vuodenaikoihin ja vaativiin olosuhteisiin. Nevertex valmistaa laadukkaita ja lämpimiä lapasia aikuisille ja lapsille.

Lasten ja vauvojen lapaset on neulottu kaksinkertaisella villalangalla, jotta ne pitävät varmasti pienet kädet lämpimänä pakkasilla. Aikuisille valmistamme lämpimiä ja tyylikkäitä villalapasia täydentämään asukokonaisuutta.

Valmistamme lapasia mm. luomupuuvillasta ja merinovillasta. Kaikissa yhdistyvät materiaalien lämpimät ja kestävät ominaisuudet.

Värejä on lukematon määrä erilaisia ja valmistamme halutessasi lapaset yksivärisenä tai monivärisenä. Lapasiin emme tee erilaisia neuloksia tai kuoseja, mutta niihin saa erilaisia värialueita. Esimerkiksi kärki, varsi ja peukalot voivat olla erivärisiä.

Valmistamme lapaset teollisena tuotantona räätälöidysti, joustavasti, nopeasti ja perusteltuun järkevään hintaan.
Valmistamme lapaset teollisena tuotantona räätälöidysti, joustavasti, nopeasti ja perusteltuun järkevään hintaan.

Lapaset teollisena tuotantona vaatemerkeille, liikelahjoiksi ja jälleenmyyjille


Nevertex valmistaa lapaset teollisena tuotantona räätälöidysti, joustavasti, nopeasti ja perusteltuun järkevään hintaan. Valmistamme lapaset useille vaatemerkeille sekä aikuisille että lapsille.

Lapasemme sopivat erinomaisesti myös liikelahjaksi. Erityisesti merinovilla on suosittu materiaali liikelahjana. Tuotteen voi personoida lisäämällä siihen yrityksesi oman logomerkin. Me emme suunnittele logomerkkejä, mutta autamme sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja merkkaustavat tuotteellesi.

Puuvillalapasia valmistamme omalla tuotemerkillämme pienten ja isojen markettien vaatevalikoimaan.

Me valmistamme tuotemerkillesi lapaset vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti täysin kotimaisena työnä. Tällaista palveluosaamista et muualta löydä. Ota yhteyttä – me neuvotaan ja neulotaan.

Räätälöidysti yrityksille


Ota yhteyttä

nevertex(at)nevertex.fi


Nimi*
Yritys*

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Viesti*