Nevertex

Yli-Ullavan kasvava neuleyritys Nevertex jatkaa uudella johdolla

Yli-Ullavan kasvava neuleyritys Nevertex jatkaa uudella johdolla

09.09.2019

- Moni ei tiedäkään, että me tehdään täällä Yli-Ullavassa useiden tunnettujen brändien pipoja ja muita neuleita. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi Costo, VAI-KØ ja Boardvillage. Meidän tuotanto ei ole mitään massatuotantoa, mutta olemme tehokkaita teollisia valmistajia ja pystymme tekemään räätälöityä tuotesarjoja kilpailukykyiseen hintaan, toimitusjohtaja Rajala kertoo.

Rajala on työskennellyt Nevertexillä kohta kuusi vuotta. Hän aloitti yrityksessä talouspuolella ja vastuualue laajeni vähitellen myös myynnin sekä asiakaspalvelun tehtäviin.

- Vastuuta tulee nyt paljon lisää, mutta pääsen myös viemään monia uusia ideoita eteenpäin ja odotan sitä innolla, Rajala sanoo.

Nevertex on toiminut vuodesta 1986 alkaen. Yritys valmistaa neulesarjoja jälleenmyyjille, liikelahjataloille ja yrityksille, joko omaan käyttöön tai lahjoiksi. Päätuotteena ovat pipot.

Tulevaisuudessa yritys aikoo panostaa oman tuotemerkin kehittämiseen ja yrityksen markkinointiin. Tavoitteena on kasvaa hallitusti hyvällä palvelulla ja vahvalla neulealan asiantuntemuksella - unohtamatta hyvää yhteishenkeä talon sisällä.

- Jos tulee tavaranlähtöpäivänä kiire, niin tittelit tippuvat ja kaikki nostavat laatikoita lavalle tai laputtavat tuotteita. Meillä kaikki auttavat toisiaan, Rajala sanoo.

Nevertexissä juhlittiin syyskuun alussa muitakin nimityksiä, kun toimitusjohtajan vaihdoksen lisäksi Anna-Liisa Harju nimitettiin tehdaspäälliköksi ja Terttu Harsunen tuotepäälliköksi. Harju ja Harsunen ovat työskennelleet Nevertexillä jo pitkään, joten asiakkaiden toiveet ja odotukset ovat tuttuja.

- Kotimaisena valmistajana voimme reagoida asiakkaan tarpeisiin nopeasti sekä taata nopeat ja säännölliset toimitukset. Meille on tärkeää toimia aidosti lähellä asiakasta ja auttaa silloinkin, kun mielessä on vasta idea tai haave uudesta neuletuotteesta. Tarjoamme myös apua tuote- ja tuotantosuunnitteluun, tuotepäällikkö Harsunen kertoo.

- Me neuvotaan ja neulotaan! Hyödyntämällä viimeisintä neulontateknologiaa voimme valmistaa eri tuotemerkeille neuleasusteita vastuullisesti, kestävästi ja silti teollisen tehokkaasti - täällä Neverbackan mustikkametsien keskellä. Neulonnan jälkeen kankaan käsittely, tuotteen valmistus ja myyntikunnostus tapahtuvat myös saman katon alla, tehdaspäällikkö Harju jatkaa.

Perheyrityksen omistavat jatkossakin Hannu ja Vuokko Kottari sekä Ismo Wörlin. Eläkkeelle siirtynyt tuotantopäällikkö Vuokko Kottari ja omaan yritykseensä keskittyvä myyntiedustaja Ismo Wörlin jatkavat Nevertexin hallituksen jäseninä.

Jaa somessaTutustu tuotteisiimme