Käsineet

Valmistamme ja tukkumyymme korkealaatuisia käsineitä jälleenmyyjille. Nevertexiltä saat kotimaiset lämpimät talvikäsineet kuten vauvan käsineet, lasten käsineet, miesten käsineet ja naisten käsineet. Valikoimamme on todella monipuolinen, siihen kuuluvat erilaiset lapaset ja sormikkaat.

Mallistomme sisältää käsineitä yksi- tai monivärisenä. Käsineet valmistetaan pääasiassa villasta, villa-akryylista ja puuvillasta. Myös käsineitä voidaan tarvittaessa räätälöidä toiveidesi mukaan.

Lasten käsineitä on montaa eri mallia ja kokoa esimerkiksi puuvillasormikkaita ja -lapasia syksyyn ja kevääseen. Lasten käsineet sopivat hyvin esimerkiksi kurahanskojen alle. Kaksinkertaiset villalapaset ja tumput ovat parhaat käsineet talven pakkasiin.

Aikuisten käsineet ovat yleensä puuvillasormikkaita tai lämpimiä ja tyylikkäitä villalapasia talveen täydentämään asukokonaisuutta.

Vähittäismyyntiin tarkoitettujen käsineiden lisäksi koneillamme voidaan valmistaa sekä palosuojattuja että viiltosuojattuja sormikkaita erikoislangoista.


Monipuolinen valikoima kotimaisia käsineitä