Nevertex

Tuohimäki on täällä! – Nevertexin oma mallisto hurmaa kotimaisuudellaan ja luonnonläheisyydellään

Tuohimäki on täällä! – Nevertexin oma mallisto hurmaa kotimaisuudellaan ja luonnonläheisyydellään

20.05.2020

Kevät on saapunut Nevertexille uuden malliston kera.

Kotimainen Tuohimäki edustaa Nevertexin omaa tuotantoa. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa kuluttajat löytävät Nevertexin tuotteet Tuohimäki-nimellä.

Nevertex loi oman mallistonsa omalla uudella tuotemerkillä, koska marketteihin ja kivijalkakauppoihin päätyvät Nevertex-tuotteet halutaan erottaa selkeämmin muille yrityksille valmistettavista tuotteista.


– Aikaisemmin Nevertex oli pelkästään tuotemerkki, joka löytyi monien suomalaisten markettien hyllyiltä. Viimeisen viiden vuoden aikana Nevertex on saanut asiakkaakseen useita muita suomalaisia vaatemerkkejä, joille Nevertex valmistaa tuotteita asiakkaiden omille tuotemerkeille. Nevertexistä on kasvanut tunnettu valmistaja, Nevertexin toimitusjohtaja Lotta Rajala kertoo.

Uuden tuotemerkin haluttiin kuvastavan suomalaisuutta ja suomalaista työtä. Nevertex ei nimenä heti kerro, että kyseessä on aidosti kotimainen perheyritys.

Tuohimäen nimen taustalla on kotiseudun historia. Nimi Tuohimäki on peräisin tehtaan kotikylän nimestä, Neverbacka. Aikoinaan kylän nimi oli ruotsiksi Näferbacka, joka on suomeksi käännettynä Tuohimäki.

– Nimeä on pohdittu aiemminkin malliston nimeksi, mutta nyt aika tuntui olevan kypsä tällaiselle todella suomalaisen kuuloiselle nimelle, jossa on useampi tavu ja vieläpä ainakin yksi "ääkkönen". Vielä kun sana ikään kuin nousee luonnosta, joka on yrityksessä tärkeä arvo, niin mikäs sen sopivampi, Lotta perustelee päätöstä.

Tuohimäki on puhdasta kotimaista laatua.
Tuohimäki on puhdasta kotimaista laatua.

Tuohimäki on puhdasta kotimaista laatua


Tuotesarjan inspiraationa on kotimaan puhdas luonto. Suomalaiset perinteet, vastuullisuus, kestävyys, tehokkuus ja laatu näkyvät Tuohimäen tuotteissa.

Mallisto sisältää paljon erilaisia ja lämpimiä neuletuotteita aikuisille ja lapsille. On pipoja, lapasia, sormikkaita, kaulahuivia, kaulureita ja kypärämyssyjä ym.

- Mallistossa on edelleen normaalia kausivaihtelua, eli joka syksy ja kevät on tarjolla jotain uutta ja ajankohtaista, mutta uutuuksien rinnalla jatkavat myös tutut, ajattomat klassikot. Toki osa klassikoistakin saattaa kokea pienen päivityksen. Päivityksen yhteydessä materiaaleja mietitään entistä tarkemmin, Lotta kertoo.

Uudistuksen huomaa muuttuneen nimen lisäksi uudesta Tuohimäki logosta ja tuoteroikosta. Nevertexin tuttu pyöreä N-merkki korvataan jatkossa Tuohimäki-logolla, joka kiinnitetään pipoihin pipomallin mukaan eri tavoilla.

Ruskea tuoteroikko saa uuden vaalean sävyn uuden logon kera. Tuotteen sisällä oleva Nevertexin pesumerkki pysyy kuitenkin ennallaan.

– Tuotteet valmistetaan samassa tutussa paikassa, samojen ammattilaisten käsissä, Lotta vakuuttaa.

Mallisto on tarjolla kiinnostuneille jälleenmyyjille ja kuluttajien saatavilla hyvin varustelluissa vaatemyymälöissä ja marketeissa kautta maan.

Jos olet kiinnostunut tuotesarjan jälleenmyynnistä, tilaa Tuohimäki-kuvasto täältä.

Share on social mediaGet to know our products