Nevertex

Kauniit pienet häät - naimisiin voi mennä myös pipo päässä!

18.03.2020

Ovatko kauan suunnitellut häät vaarassa peruuntua poikkeustilanteen vuoksi? Entä jos järjestäisitkin arkisen kauniit häät vain parin todistajan läsnä ollessa? Kevättalven morsian voi olla pienissä häissä vaikka pipo päässä tai kietaista neulehuivin hunnuksi!

Nevertex näyttää, miten kauniilta morsian voi näyttää myös arkisiksi ajatelluissa neuleasusteissa.

- Maailma kaipaa nyt myös kauniita uutisia. Moni joutuu tällä hetkellä miettimään oman hääpäivän ja tärkeän perhejuhlan siirtämistä tai pienentämistä. Halusimme näyttää, että suomalainen morsian voi olla aivan yhtä upea myös neulepipossa, Nevertexin toimitusjohtaja Lotta Rajala naurahtaa.

Neulehuivi toimii kauniisti talvisena huntuna.
Neulehuivi toimii kauniisti talvisena huntuna.

Mallimorsiamelle Fanny Passojalle suunniteltiin ja valmistettiin Nevertexin neuletehtaalla uniikit neulesormikkaat sekä kevyt neulehuivi. Neulesormikkaiden inspiraationa olivat vanhan ajan pitsisormikkaat ja huivi suunniteltiin toimimaan myös huntuna. Tiaran tilalle morsiamen päähän aseteltiin neulepipo Nevertexin omasta mallistosta.

Kauniit neulesormikkaat suunnitteli Hannu Kottari.
Kauniit neulesormikkaat suunnitteli Hannu Kottari.

Nevertexin tiimistä uniikit sormikkaat suunnitteli Hannu Kottari ja neulehuivin suunnitteli Terttu Harsunen.

Morsiamen neuletuotteet arvotaan yrityksen Facebook-tilillä. Rajala toivoo, että ne tulevat ilahduttamaan jonkun kevätmorsiamen päivää.

- Kaikkihan eivät halua suuria häitä, vaikka tilanne Suomessa olisikin normaali. Monelle häät ovat hyvin henkilökohtainen tapahtuma, jotka halutaan viettää ennen kaikkea sen itselle maailman tärkeimmän ihmisen kanssa ja säästää suurten juhlien rahat arkielämään.

Kotimaisista neuleasusteista saa kestäviä asusteita talvisiin häihin.
Kotimaisista neuleasusteista saa kestäviä asusteita talvisiin häihin.

Pitäisikö hääasusteiden olla enää kertakäyttöisiä?


Hääasusteiden ajatellaan usein olevan vain yhden päivän käytössä, mutta Rajalan mielestä tähänkin voisi tulla muutos.

- Jos neulehuivista saa näin kauniin hunnun kevättalven häihin, se on kova kilpailija kertakäyttöiselle tyllihunnulle. Yllätyimme vähän itsekin, että kotimaisista neuleasusteista saa näin upeita asusteita häihin - vaikka suurin osa meidän tuotteista hankitaan arjen kovaan käyttöön ja suomalaiseen räntäsateeseen!

Ekologinen ja kestävä tuotanto ovat Nevertexin arjessa jatkuvasti arjessa läsnä.

- Kotimaisuus takaa laadukkaan ja vastuullisen työn jäljen. Valmistamme neuleasusteet testatuista, turvallisista ja sertifioiduista materiaaleista. Materiaalit ovat peräisin eurooppalaisilta teollisuuslankojen toimittajilta, Rajala kertoo.

Etsitkö Nevertexin neuletuotteita? Tutustu jälleenmyyjiimme ja hanki Nevertexin upeita neuletuotteita arkeen ja juhlaan!

Voisiko Nevertex olla sinun neuletuotteittesi valmistaja? Nevertex valmistaa tuotemerkillesi neuleasusteet vastuullisesti, kestävästi ja teollisen tehokkaasti Suomessa. Me tiedetään, miten se tehdään. Me neuvotaan ja me neulotaan. Ota yhteyttä >

Kiitos upealle mallimorsiamelle Fanny Passojalle ja Mom’s Gardenille kauniista kukista. Valokuvat Malena Haglund
Kiitos upealle mallimorsiamelle Fanny Passojalle ja Mom’s Gardenille kauniista kukista. Valokuvat Malena Haglund

Kiitos Mom’s Gardenille näistä upeista kukista!

Valokuvat Malena Haglund, Viestintätoimisto St. Hurmos
Mallimorsiamena Fanny Passoja
Kauniit hääkukat sitoi kokkolalainen Mom's Garden

Share on social mediaGet to know our products