Nevertex

Mika Mettalo (eMba, ins.) on valittu Nevertex Oy:n hallituksen Advisor Boardiin

03.05.2021

Mika Mettalo (eMba, ins.) on valittu Nevertex Oy:n hallituksen Advisor Boardiin
Mika Mettalo (eMba, ins.) on valittu Nevertex Oy:n hallituksen Advisor Boardiin.

Mika Mettalo omaa vahvan osaamisen yrityksen johtamiseen ja toimintojen kehittämiseen muuttuvassa kansainvälisessä toimintaympäristössä. Kokemusta on kertynyt vuosikymmenten aikana eri teollisuuden aloilta ja Mika on työskennellyt myös tekstiiliteollisuuden parissa lisäksi hänellä on Lean Six Sigma Black Belt sekä HHJ tutkinto suoritettuna.

Nevertex Oy:n omistaja Reijo Kinnunen on tyytyväinen, että hallituksen tueksi löytyi haluttua osaamista.
-Mika tuo hallitukseen näkemystä erityisesti tuotannon kehittämisestä ja tälle onkin tarvetta, koska kotimaisten tekstiilien arvostus on hyvässä nosteessa. Hallituksen osaamisen vahvistamisen myötä aloitetaan suunnitelmat tuotannon kasvattamiseksi, jotta pystymme tulevaisuudessakin vastaamaan lisääntyneeseen kysyntään, Kinnunen toteaa.

Mika Mettalo lähtee mielenkiinnolla Nevertex Oy:n matkaan.
-Toiminnan perustana olevat yrityksen arvot; kotimaisuus, vastuullisuus, joustavuus ja nopeus on helppo jakaa. Nevertex Oy on pärjännyt kilpaillulla toimialalle hyvin ja nyt myös uuden omistajan myötävaikutuksella yrityksen toimintojen kehittäminen jatkuu aktiivisena. Yrityksessä on loistava tiimi ja tekemisen meininki, Mettalo summaa.

Share on social mediaGet to know our products