Nevertex

Uusi hiilineutraali brändi Wjarm® on lanseerattu

08.11.2022

Uusi hiilineutraali brändi Wjarm® on lanseerattu
Tyyliä mukavuudesta tinkimättä

Pidä kiinni tyylistäsi kaikkialla! Oletko lähdössä kaupungille, ulkoilemaan, leikkikentälle, treffeille tai töihin? Wjarm®-neuletuotteet sopivat niin vapaalle kuin tärkeään tapaamiseenkin.

Onneksi olemme päässeet jo kauas niistä ajoista, kun hyvän käytöksen merkki oli pipon riisuminen sisätiloissa! Me uskomme, että jokaisella on oikeus pukeutua haluamallaan tavalla mukavasti ja lämpimästi, tippaakaan tyylikkyydestä tai hyvistä tavoista tinkimättä.

Kun sinulla on lämmin ja mukava olla, elämä tuntuu aina vähän paremmalta. Missä tahansa kuljetkin ja mitä tahansa teetkin, pidä mukana lämmin neuleystäväsi. Se pitää huolta sinusta ja valitsemalla Wjarm®in sinä pidät huolta luonnosta.


Neulealan vastuullinen edelläkävijä

Meillä on takana vuosikymmenten kokemus laadukkaiden neuletuotteiden valmistamisesta ja meille on tärkeää olla vastuullisuudessa neulealan edelläkävijöitä. Olemme huomioineet ympäristöystävällisyyden tuotannon jokaisessa vaiheessa materiaaleista postitukseen.

Käytämme vain sertifioitua ja kestävän kehityksen periaatteilla tuotettuja lankoja. Tuotantomme toimii uusiutuvalla energialla ja suunnittelemme neuletuotteemme niin, että niistä syntyy minimaalisen vähän leikkuujätettä – jonka senkin kierrätämme.

Tutustu mallistoon osoitteessa:
www.wjarm.com

Share on social mediaGet to know our products