Nevertex

Kotimaiset liikelahjat nostavat suosiotaan – valitse rohkeasti pehmeä paketti!

Kotimaiset liikelahjat nostavat suosiotaan – valitse rohkeasti pehmeä paketti!

20.11.2019

Kotimainen neulepipo lämmittää lahjansaajan mieltä ja päätä. Nevertex tekee pipoja useille tunnetuille suomalaisille huippubrändeille, joihin kuuluvat mm. Costo ja VAI-KØ. Voit saada oman yrityksesi liikelahjaksi yhtä laadukkaan kotimaisen neuletuotteen, joka kestää Suomen räntäsateet sekä hyytävät tuulet.

Hyvän liikelahjan valinta kannattaa aloittaa siitä, kenen käsiin haluat liikelahjoja ojentaa. Nevertexin suosituin ja kysytyin liikelahja on kotimainen korkealaatuinen neulepipo.

Kuvassa olevan Kokkolan Energian neulepipon keinonahkamerkki teetettiin Tuotenauhalla. Merkkejä tilattiin kerralla isompi määrä, jotta ne riittivät myös mahdolliseen seuraavaan pipotilaukseen tai muihin liikelahjoihin.

Pipoissa on paljon erilaisia malleja, värejä ja materiaaleja, joista saa valita mieluisensa. Valintojen runsauden äärellä ei kuitenkaan tarvitse olla yksin. Nevertexin neuleasiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sopivan lämpöisen lahjan.

- Hyvä liikelahja soveltuu monelle ihmiselle ikään tai sukupuoleen katsomatta. Esimerkiksi joustavat resoripipot ja kaulahuivit ovat erinomaisia valintoja, koska ne sopivat lähes kaikille, Nevertexin toimitusjohtaja Lotta Rajala vinkkaa.

Lapaset ovat suosittuja liikelahjoja yrityksissä, jotka haluavat viedä kansainvälisille yhteistyökumppaneille tuliaisina jotain pientä ja kauniisti Suomea kuvaavaa.

Liikelahjan halutaan tietenkin kuvastavan yritystä, joten sen täytyy tuntua ja näyttää omalta. Yritysasiakas voikin vaikuttaa neuletuotteen lopputulokseen yllättävän paljon merkkien, värien ja variointien kautta.

- Voimme tehdä pieniä variointeja tilatun sarjan sisällä, esimerkiksi osa 100 pipon erästä voidaan varustaa tupsulla ja osa jättää ilman tupsua. Huiveista puolet voi olla mustia ja puolet harmaita. Nämä ovat ne suomalaisten kysytyimmät iloiset värit, Rajala naurahtaa.

Minimitilausmäärä Nevertexin neuletuotteissa on sesonkiaikana 100 kappaletta per malli. Pienempiä kappalemääriä voidaan valmistaa ruuhkasesongin ulkopuolella kevättalvella.

Muistathan olla ajoissa liikelahjatilauksen kanssa, sillä kiireisimmän sesongin keskellä tuotantokapasiteettimme voi olla varattuna pari kuukautta eteenpäin.


Suomalainen pipo tukee suomalaista työtä


Tänä päivänä liikelahjojen valinnoissa painotetaan entistä enemmän lahjan vastuullista tuotantoa. Suomalaiset tekstiilit ovat vastuullinen valinta liikelahjaksi.

Nevertexin toiminnan kulmakivi on kotimainen työ. Yrityksen kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa. Neuletuotteet kestävät pitkään arjessa ja niiden valmistuksen jokaisessa vaiheessa on kiinnitetty huomiota vastuullisuuteen.

- Kaiken mahdollisen pientarvikkeen pyrimme ostamaan Suomesta paikallisilta toimittajilta. Lisäksi ostamme ainoastaan sertifioituja raaka-aineita eurooppalaisilta teollisuuslankojen toimittajilta. Tuotantoa kehitetään jatkuvasti niin, että leikkuujätettä syntyy mahdollisimman vähän. Senkin vähäisen leikkuujätteen kierrätämme ja sitä käytetään esimerkiksi öljyntorjuntamattojen valmistuksessa, Rajala kertoo.

Voit lukea Nevertexin vastuullisuusohjelmasta lisää .

Ensi vuonna Nevertex aikoo panostaa liikelahjoissa myös erilaisten tuotesettien tarjoamiseen.

- Mietimme jo ensi syksyä varten erilaisia tuotepaketteja, joista saa kohtuuhintaisen ja näyttävän liikelahjasetin. Esimerkiksi pipo ja huivi tai pipo ja lapaset eri karkeusasteilla ovat erinomaisia lahjapaketteja, Rajala vinkkaa.

Kokkolan Energia tilasi henkilökunnalleen lahjaksi Nevertexin neulepipot. Pipoja käytetään myös liikelahjoina.
Kokkolan Energia tilasi henkilökunnalleen lahjaksi Nevertexin neulepipot. Pipoja käytetään myös liikelahjoina.

Haaveissa pipo liikelahjaksi? Näin se onnistuu!


  1. Pipon malli ja materiaali valitaan kohderyhmän mukaan.
  2. Pipomalliin valitaan sopiva yksilöinti, esimerkiksi reunanylimerkki tai pintamerkki. Asiakas vastaa merkin hankinnasta.
  3. Värikartasta valitaan pipomallin väri yrityksen toiveiden mukaan.
  4. Pesumerkki valitaan kolmesta vaihtoehdosta: Nevertex-pesumerkki, Valmistettu Suomessa -pesumerkki tai asiakkaan toimittama oma logollinen pesumerkki.
  5. Pipo voidaan viimeistellä Nevertex-tuoteroikolla tai asiakkaan toimittamalla omalla tuoteroikolla. Tuoteroikko voidaan jättää myös pois kokonaan.

Pipo omalla logolla – näin saat pintamerkin hankittua:


Neuvomme asiakaitamme logomerkkien hankinnassa ja hoidamme merkkien kiinnityksen neuletuotteisiin. Nevertex ei kuitenkaan valmista tai tilaa yrityksille yksilöityjä logomerkkejä.

Suosittelemme lämpimästi näitä merkkien tekijöitä:

Merkit kannattaa toimittaa suoraan valmistajalta Nevertexille. Näin pysymme parhaiten aikataulussa ja voimme toimittaa ylijääneet merkit asiakkaalle.

Vinkki! Tilaa kerralla isompi määrä merkkejä. Voit käyttää niitä myös muissa tuotteissa tai hankkia merkkejä varastoon neuletuotteiden täydennystilausta varten. Suurempi kertatilaus on usein pitkällä aikavälillä edullisempi valinta.

Share on social mediaGet to know our products