Textilreklam och affärsgåvor

Hos Nevertex kan du beställa inhemska reklamtextiler broderade eller stickade med företagets egen logo eller text. I vårt sortiment av reklamtekstiler och affarsgåvor kan vi med små förändringar snabbt skräddarsy och personalisera produkten som passar just ditt företag. Ifall det inte finns en passande reklamtext eller affärsgåva i vårt sortiment för just ditt företag, kan vi designa en helt ny produkt enligt dina önskemål. Kunden kan ge egna ideer, företagets logo eller färger som vi då använder oss av i designen av en helt ny reklamtextil produkt. Vi tillverkar även mindre partier reklamtextiler för t.ex. Idrottsföreningar, föreningar och amatörgrupper.

MENUMössa som företagsgåva, reklamprodukt eller som arbetsklädsel


Mössor gjorda av akryl är förmånliga reklammössor som passar för många olika sammanhang. Förmånligheten så gör att dom passar att delas ut på olika event. Oftast görs företagets personalisering på akrylmössorna med sömm,för den höjer ej produktinskostnaderna. Även brodyr och märken är möjliga. Av ylleblandning kan vi även tillverka högklassiga mössor passande för reklam och affärsgåvor. Till dessa mössor kan logon tillverkas med med sömm, brodyr eller olika märken. Oftast är de produkter, som är designade speciellt till ett särskilt företag, tillverkade av ylleakryl blandning. Det beror på att blandningens färgkarta är bred så passande färger från företagets färgvärld hittas lätt. Mössorna tillverkas antingen av bomull, propen eller fleece foder.

Vi tillverkar också till företag mössor som passar som arbetskläder, även för krävande förhållanden t.ex. hamn och byggbranchen. Ytmaterialen i dessa mössor kan vara merino ull eller blandning. Produkterna har oftast vindskydd och polypropenfoder som håller huden torr. I vårt sortiment finns även flera olika underhuvor som kan användas under industrins hjälmar.

Halsduk som affärsgåva eller reklamprodukt


Vi tillverkar av akryl förmånliga supporterhalsdukar som vi designar alltid enligt kundens önskemål och existerande logo. Halsdukarna passar utmärkt till t.ex. olika idrotts- och reklamevenemang. Halsdukarna kan tillverkas me fransar eller utan. I de mer traditionella supporterhalsdukarna är mönstret broderat på båda sidorna av halsduken.

För den som söker högkvalitativa produkter erbjuder vi olika slags halsdukar tillverkade av antingen blandningar eller merinoull. I vårt sortiment finns flera färdiga produkter, som man lätt kan personalisera med hjälp av brodyr eller märke så den passar just er. Om vårt sortiment inte har en produkt som tilltalar dig, designar och producerar vi en produkt som passar just ert företag.

Stickade produktpaket som affärsgåva eller reklamprodukt


Vi erbjuder olika slags stickade set, som passar utmärkt som affärsgåva. Av våra produkter kan man själv plocka ett eget set eller som alternativ kan vi både designa och producera ett helt nytt paket åt er. Paketet kan innehålla t.ex. mössa, halsduk och vantar eller något eller några av dessa. Vi paketerar in produkten i vacker ekologisk presentförpackning.

Mössa som företagsgåva

Halsduk som reklamprodukt

Stickade produktpaket


Reklamtextiler med företagets logo eller text

 Seuratuotesetti

Seuratuotesetti

Yttertyg: Akryl
Foder: -
Wind-shield: Nej
 Tuotesetti merkillä

Tuotesetti merkillä

Yttertyg: Akryl
Foder: -
Wind-shield: Nej
 Setti Pintamerkillä

Setti Pintamerkillä

Yttertyg: Ylle-akryl
Foder: Polypropen
Wind-shield: Nej
 Neuletuotesetti merkillä

Neuletuotesetti merkillä

Yttertyg: Ylle-akryl
Foder: Polypropen (mössä)
Wind-shield: Nej