Läs mera
Läs mera
Läs mera

Vinteraccessoarer

Vi designar, tillverkar och partiförsäljer högklassiga barn och vuxen stickade accessoarer. Våra huvudprodukter är vinter accessoarer så som mössor men i vårt sortiment har vi trikåer till både vardags och fest, alla årstider, arbete och fritid och även för krävande omständigheter.

Våra produkter designas och tillverkas i Finland. Vi tillverkar trikåerna av testade och säkra råvaror så som merinoull och bomull som sedan tillverkas med nyaste datoriserade stickmaskiner och programvara. På våra accessoarer kan vi använda flera olika stickningar och olika mönster enligt färkartans färger. Dessutom kan vi tillverka trikåer som är formsydda eller sömnlösa.

Till parti- och detaljhandeln designar vi en egen stickad trikå kollektion till vår och höst. Nya affärsgåvor tillverkas året runt. Förutom vår egen kollektion tillverkar vi åt återförsäljare, idrottsföreningar och företag skräddarsydda produkter efter antingen kundens eller vår egen designarens modeller.

Barn, ungdomar, kvinnor och män gediget hantverk sedan 1986 – Nevertex AB

AktuelltNevertex starka sidor


Både design och tillverkning av alla våra produkter är av äkta finskt hantverk – allt tillverkas under samma tak i Ullava, Finland. Produktionen sysselsätter ungefär 15 professionella anställda året runt.

Inhemsk kvalité


Våra textiler tillverkas av testade
och trygga råvaror sådana som
merinoull och bomull. Våra produkter passar alla årstider och
även krävande omständigheter.

Kvalité och material


Förutom vår egen kollektion tillverkar vi även skräddarsydda produkter året runt åt t.ex. företag och idrottsföreningar. Vi följer alltid kundens önskemål och vid behov tillverkar vi även mindre satser.

Skräddarsydd service


REKLAM TEXTILER TILL FÖRETAG OCH SÄLLSKAP

I vårt sortiment av företagsprodukter har vi mössor, halsdukar och stickade produktset, som kan med små förändringar snabbt skräddarsys och personaliseras till en produkt som passar just ditt företag.

SKRÄDDARSYTT ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Om våra färdiga alternativ inte råkar har en passlig produkt, designar vi en alldeles ny produkt enligt dina önskemål. Då kan du ge egna idéer, en färdig logo eller färgföreslag åt oss som vi då använder oss av i designfasen.

ÄVEN I SMÅ SATSER

Vi tillverkar även mindre satser åt exempelvis idrottssällskap, föreningar och hobbylag. På så sätt kan även en skräddarsydd produkt vara både förmånlig och alltid aktuell.

PERSONALISERAT JUST FÖR DIG

Vi tillverkar även personaliserade produkter med ditt företags logo, märke eller färger stickat eller borderat.

Begär offert