Pipot ja myssyt

Päätuotteenamme valmistamme ja tukkumyymme korkealaatuisia pipoja ja myssyjä jälleenmyyjille. Kotimaisten pipojen monipuolinen valikoimamme sisältää mm. lasten pipot, nuorten pipot, aikuisten pipot, trikoopipot, neulepipot, kommandopipot, hiihtopipot, villapipot, tupsupipot, kypäramyssyt ja -huput, beanie-pipot, hiphop-pipot, laskettelupipot ja tekstipipot.

Valmistamiemme pipojen ja myssyjen valikoima on monipuolinen. Saatavilla on lukuisia erilaisia pipomalleja, lisäksi materiaali- ja värivalikoima on runsas. Räätälöimme tarvittaessa pipot toiveidesi mukaan. Pipon neulos, kuosi, pinta, tupsu ja brodeeraus tai muu merkkaus on sinun päätettävissäsi.

Minkä mallinen pipo voi olla?


Valikoimassamme on runsaasti erimallisia pipoja. Pipo voi olla suora, taitteella tai ilman. Se voi olla korkeudeltaan matala tai pitkä, muodoltaan monihaarainen tai hiippa. Perusmallien lisäksi pipo voi olla Inka- tai perulaistyylinen, korvaläpällinen tai nauhallinen tai korvamuotoiltu kuten hiihtopipot. Lisäksi mallistossamme on huppuja lapsille ja aikuisille.

Tutustu valikoimaamme ja löydä juuri sinun yrityksellesi tai seuralle sopivat pipot netistä.

Villa-akryyli-varikartta(1).pdf


Mistä muodostuu laadukas pipo?


Hyvin tehty pipo on monen asian summa. Käytämme pipoissamme aina ensiluokkaisia materiaaleja. Lopulliseen tuotteeseen vaikuttavat vahvasti myös pipon neulos, kuosi ja pintakuosi, jotka suunnittelemme ja toteutamme aina huolella.

Pipojen materiaalit


Käytämme aina laadukkaita ja turvallisia materiaaleja kaikkien pipojemme valmistuksessa. Pipojen materiaalivalikoima on todella laaja. Valmistamme pipomme esimerkiksi seuraavista materiaaleista:

Merinovillasta sekä sisä- että ulkopuolelta tai vain ulkopuolelta. Ominaisuuksiltaan merinovillasta valmistettu pipo on laadukas, konepestävä, lämmin, miellyttävä ja pehmeä. Merinovillainen pipo on laatutietoisen valinta.

Villa-akryylistä (villasekoite) neulotaan yleensä vain pinta, ja vuorina on puuvilla, polypropeeni tai polyesteri. Villa-akryyli on käytetyin pintamateriaalimme ja siksi sen varastovärikartta on laajin. Villa-akryyli pipo on konepestävä ja siinä yhdistyy villan ja akryylin hyvät ominaisuudet: lämpö, kuohkeus, keveys ja edullisuus verrattuna villaan.

Akryylistä, joko kokonaan tai vain pintamateriaalina. Meillä valmistettu akryylipipo on konepestävä, kuohkea, keveä, helppohoitoinen ja edullinen.

Puuvillasta, joko kokonaan tai muista pintamateriaalista valmistettujen pipojen vuorina. Puuvillasta valmistettu pipo on konepestävä, kestävä, pehmeä ja miellyttävä ja sen varastovärikartta on laaja.

Viskoosibambusta valmistamme alushuppuja. Viskoosibambusta valmistettu huppu on miellyttävä, imukykyinen, hengittävä, pehmeä, kestävä ja muotonsa pitävä. Polypropeenista valmistamme huppuja, mutta sitä käytetään paljon myös pipojen vuorimateriaalina. Polypropeeni on konepestävää, kosteuden siirtävää ja se pitää ihon kuivana. Polyesteriä käytetään vuorimateriaalina, joko fleecenä tai bioaktiivisena froteena.

Proline-tuulisuojaa voidaan käyttää kaikissa vuorillisissa pipoissa välivuorina. Proline on tuulenpitäväksi ja hengittäväksi laminoitua joustavaa polyesterineulosta. FinnFill on polyesterineulosta, jota käytetään lasten hupuissa ja korvamuotopipoissa lämmittävänä välivuorina. Puuvillatrikoomme tulee kotimaiselta toimittajalta. Valmistamme siitä trikoopipoja tai lasten huppujen vuorimateriaalin.

Pipon neulos ja muut tekijät


Lopulliseen tuotteeseen vaikuttavat materiaalien lisäksi pipon neulos ja pintakuosi. Pipon pinta voi olla kirjo-, koho-, resori-, vako- tai palmikkoneulosta. Kuosivaihtoehtoja on lukemattomia, mm. eripaksuisia raitoja ja tekstejä, monivärisiä meleerattuja tai yksinkertaisesti sileitä yksivärisiä. Neulos voi olla esimerkiksi napakasti päässä pysyvää, joustavaa mutta ryhdikästä patenttia, pehmeästi laskeutuvaa rentoa neulosta, muhkeaa ja lämmintä palmikkoneulosta tai siistiä ja värikästä jacquard-neulosta.

Pipo voidaan tehdä tupsulla tai ilman ja tupsumalleja on lukuisia. Lasten hupuissa ja pipoissa on usein päälaella heijastinlenkki tai korvilla läpät ja nauhat. Pipoon saadaan ilmettä myös merkeillä ja brodeerauksella. Merkki voi olla joko päälle ommeltava etumerkki, saumamerkki tai reunanylimerkki. Suuressa osassa pipoja on myös brodeerausmahdollisuus.

Pipojen materiaalit

Pipojen neulos

Ja muut tekijät


Monipuolinen valikoima kotimaisia pipoja