Mainostekstiilit ja liikelahjat

Nevertexillä voit teettää kotimaiset mainostekstiilit brodeerattuna tai neulottuna yrityksesi omalla tekstillä ja logolla. Valikoimissamme on oma mainostekstiilien ja liikelahjojen yritystuotemallisto, josta pienillä muutoksilla pystymme nopeasti muokkaamaan ja personoimaan yrityksen tarpeisiin sopivan tuotteen.

Mikäli vaihtoehdoissamme ei ole yrityksellesi sopivaa yritystekstiiliä, mainostekstiiliä tai liikelahjaa, suunnittelemme toivomustesi mukaan täysin uuden tuotteen. Asiakas voi halutessaan antaa omia ideoitaan, yrityksen logoja tai värejä käytettäväksi yritystekstiilin suunnitteluun.

Valmistamme myös pienempiä eriä mainostekstiilejä esimerkiksi urheiluseuroille, yhteisöille ja harrastajaryhmille.

MENUPipo liikelahjana, mainostuotteena tai työvaatteena


Akryylistä valmistettavat edulliset mainospipot sopivat moniin tarkoituksiin. Edullisuutensa vuoksi ne sopivat jaettavaksi tapahtumissa. Yleensä yrityksen personointi akryylipipoihin tehdään neulomalla, sillä se ei nosta valmistuskustannuksia. Myös brodeeraukset ja merkit ovat mahdollisia.

Villa-sekoitteesta voidaan valmistaa laadukkaita mainos- ja lahjatarkoituksiin soveltuvia pipoja. Näihin pipoihin logot voidaan valmistaa neulomalla, brodeeraamalla tai erilaisin merkein. Usein yritykselle suunnitellut kokonaan omat tuotteet valmistetaan villa-akryyli sekoitteesta. Sekoitteen värikartta on laaja joten yrityksen värimaailmaan sopivia värejä löytyy helposti. Pipot valmistetaan yleensä joko puuvilla-, propeeni- tai fleece-vuorilla.

Valmistamme yrityksille työvaatteiksi soveltuvia pipoja myös haastaviin käyttötarkoituksiin esimerkiksi satama- ja rakennusteollisuudelle. Työvaatepipoissa pintamateriaali voi olla merinovilla tai sekoite. Tuotteissa on usein tuulisuoja ja ihon kuivana pitävä polypropeenivuori. Valikoimassamme on myös runsaasti alushuppuja teollisuudelle kypärän alla käytettäväksi.

Huivi liikelahjana tai mainostuotteena


Valmistamme akryylistä edullisia ”fanihuiveja”, jotka suunnittelemme aina asiakkaan olemassa olevan logon ja toiveiden mukaan. Huivit soveltuvat hyvin esimerkiksi erilaisiin mainos- ja urheilutapahtumiin. Huivit voidaan valmistaa hapsuilla tai ilman. Perinteisessä kuviollisessa fanihuivissa kuviot ovat molemmin puolin huivia.

Laadukkaampaa tuotetta etsivälle on tarjolla erilaisia sekoitteesta tai merinovillasta valmistettuja huiveja. Valikoimissamme on useita valmiita tuotteita, joista merkeillä ja brodeerauksilla voidaan muovata yrityksen tarpeisiin sopiva personoitu tuote. Mikäli mallistomme tuotteissa ei ole mieluisaa, suunnittelemme ja valmistamme juuri teille sopivan tuotteen.

Neuletuotesetit liikelahjana tai mainostuotteena


Tarjolla on valmiita neulesettejä, jotka soveltuvat hyvin lahjapakkauksiin. Tuotteista voi koota oma setin tai vaihtoehtoisesti voimme suunnitella ja valmistaa teille kokonaan uuden ”paketin”. Paketti voi sisältää esimerkiksi pipon, huivin, lapaset tai jotain niistä. Paketoimme tuotteet valmiiksi tyylikkäisiin ekologisiin lahjapakkauksiin.

Pipot liikelahjana

Huivit mainostuotteena

Neuletuotesetit


Mainostekstiilitt
yrityksen logolla tai tekstillä

 Seuratuotesetti

Seuratuotesetti

Pintamateriaali: Akryyli
Vuorimateriaali: -
Tuulensuoja: Ei
 Tuotesetti merkillä

Tuotesetti merkillä

Pintamateriaali: Akryyli
Vuorimateriaali: -
Tuulensuoja: Ei
 Setti Pintamerkillä

Setti Pintamerkillä

Pintamateriaali: Villa-Akryyli
Vuorimateriaali: Polypropeeni (pipo)
Tuulensuoja: Ei
 Neuletuotesetti merkillä

Neuletuotesetti merkillä

Pintamateriaali: Villa-Akryyli
Vuorimateriaali: Polypropeeni (pipo)
Tuulensuoja: Ei